Selecteer een pagina
Home » Over ons

Over ons

Jouw enthousiaste vakbloemist in Groningen en omstreken!

agsdix-smt2-local-florist

Verse bloemen

Dagelijks vers van de teler!

agsdix-smt2-local-florist

Dezelfde dag bezorgd

Wanneer voor 13.00 uur besteld!

agsdix-smt2-local-florist

Kleurrijke boeketten

Voor jezelf óf voor iemand anders!

Bloemenwinkel Groningen

Akkerman bloemen is een bloemenwinkel gevestigd in Groningen centrum. Wij zijn erg trots op Akkerman bloemen: een knusse bloemenwinkel in het centrum van Groningen. We leveren altijd de mooiste seizoensbloemen van het moment en zetten ons 100% in voor onze klant. Iedere dag zorgen we dat we verse bloemen hebben en hiermee maken we met liefde een boeket voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Peter van Nimwegen en Janny Draaisma. Peter werkt al sinds 1978 met volle passie met bloemen en Janny sinds 1988. We hebben jarenlang ervaring opgedaan op verschillende gebieden in het vak en zijn uiteindelijk onze eigen zaak begonnen. Ook deden we in het verleden vaak mee met het maken van bloemencorso’s en hebben we bloemsierkunst wedstrijden gedaan. Inmiddels werken we zes dagen per week met liefde in onze winkel.

Verse bloemen, elke dag

Bij Akkerman leveren we bloemen en planten van goede kwaliteit, welke dagelijks rechtstreeks van de veiling komen. De bloemen worden onderweg voorzien van bescherming en water, zodat ze in goede staat blijven en we je kunnen voorzien van goede, kwalitatieve en langhoudende bloemen. Voor echte bloemen moet je bij Akkerman zijn!

Bloemen voor elke gelegenheid

Wij bieden bloemen aan voor verschillende gelegenheden, namelijk;

Alle boeketten kunnen volledig naar eigen wens worden samengesteld. Heb je een voorbeeld van wat je wil, dan kijken we samen of we deze kunnen waarmaken. Wij werken met seizoensproducten, dus kan er een enkele bloem wel eens afwijken. Samen zorgen we voor het mooiste resultaat!

Bestel je bloemen

Wil je iemand verrassen, feliciteren of bedanken? Ook dat kunnen wij voor je realiseren. Bij Akkerman kunnen boeketten worden besteld en bezorgd op een door jou gekozen adres! Kies een van onze kant-en-klare boeketten of laat een boeket door ons samenstellen op basis van jouw wensen! Als dat geen leuke verrassing is…